Cos (0)

Academia de stilizare de sprâncene Neyes Brows

Te aşteptăm la un curs de stilizare de sprâncene inovator, care revoluţionează serviciile oferite de tine în domeniul sprâncenelor!

Sprâncene definite, expresive, potrivite tipului și formei feței, atât a clienților de sex feminin cât și, mai nou, a celor de sex masculin, sunt super în trend, și toate mediile publicitare povestesc încântate despre asta - „ să pensezi, așa doar, pe lângă” nu mai merge.

Spre deosebire de tratamentele de sprâncene obișnuite, toți specialiștii NEYES Brows își iau mult mai mult timp şi oferă mai multe tehnici şi servicii pentru a potrivi individual sprâncenele cu proporțiile feței, cu forma ochilor și cu nuanţa părului.

De ce să alegi cursurile NEYES Brows?

- pentru a oferi clienţilor cele mai inovatoare tehnici şi produse

- pentru a-ţi mări veniturile prin tratamentul NEYES Brows

- pentru a oferi clienţilor tăi cele mai potrivite produse de îngrijire a sprâncenelor 

Cursul NEYES Brows este dedicat atât începătorilor, cât şi profesioniştilor din domeniu. 

Pe lângă folosirea produselor antialergice NEYES Brows, înveți și deosebita combinație a diferitelor tehnici care va face posibilă stilizarea perfectă a sprâncenelor clienților tăiO mică parte din acest program de training ar fi vopsirea individuală a sprâncenelor, specifică pentru fiecare tip de ochi, culoare de păr, oferirea formei ideale, aplicarea tehnicii orientale cu ață și epilarea conturului cu ceară.

  • Locaţii:
  • Bucureşti - dată curs: în funcţie de înscrieri
  • Oradea - dată curs: în funcţie de înscrieri

Ce vei învăţa?

  • folosirea produselor antialergice NEYES Brows
  • paşii tratamentului NEYES Brows
  • combinarea diferitelor tehnici de epilare: aplicarea tehnicii orientale cu ață, epilarea conturului cu ceară, finalizarea formei sprâncenelor cu pensetele profesionale NEYES Brows
  • vopsirea individuală a sprâncenelor, specifică pentru fiecare tip de ochi, culoare de păr
  • forma perfectă a sprâncenelor
  • şi multe altele :) 

Pentru a oferi tratamentul NEYES Brows la cea mai înaltă calitate vei avea nevoie de kit-urile Neyes Brows.  Datorită complexității kit-urilor, amortizarea investiției făcute în acest serviciu se va face în timp scurt, deoarece nu vei necesita suplimentarea produselor o perioadă bună de la achiziționarea lor.

Durată cursului: 1 zi

Preţul cursului: 600 RON (nu include kit)

Locaţii: Oradea şi Bucureşti

Alăture-te echipei de stilişti de sprâncene NEYES Brows!

Mai multe informaţii pe numărul de telefon 0720-896-892. 

Descarcă PDF-ul pentru mai multe detalii, programul cursului şi conţinutul kit-urilor.


PDF descărcabil
ÎNSCRIERE Academia de stilizare de sprâncene Neyes Brows*Câmp de completat obligatoriu


Horvat Krisztina


Trainerii Neyes Brows® sunt instruiți și perfecționați permanent de Beauty Guru- Horvat Krisztina. Având experiență de 10 ani ca și maistru trainer și CEO, conduce cu succes „copiii” ei: companiile Xtreme Lashes® România și Neyes Brows® România.

A instruit sute de profesioniști în domeniul extensiilor de gene, iar din 2016 a introdus în România cel mai modern, inovativ și profesionist sistem de stilizare de sprâncene.

 

Krisztina este o femeie hotărâtă și sinceră, un prezentator fantastic, un trainer sever și amuzant în același timp, este un exemplu oricărui trainer sau stilist.

 

„Scopul cursurilor este să devii entuziasmat, motivat și să fii îndrăgostit de profesia aleasă! Neyes Brows® și Xtreme Lashes® îți oferă tot spijinul pentru acestea și pentru a deveni un profesionist adevărat. ”

 

Trainer Oradea: Ramona Mărghidanu

Trainer București: Moni Nicolae

Programul cursului


Scopul cursurilor noastre este să predăm cele mai noi tendințe de sprâncene la cea mai înaltă calitate. Realizate într-o formă interactivă, cu multe întrebări și practică, dorim ca în final, cursanții să descopere și să învețe trucurile mici în formarea estetică a sprâncenelor. La sfârșitul cursului venim în ajutorul lor cu idei, recomandări de marketing și managementul afacerii, deoarece aceste lucruri sunt esențiale în drumul spre succes.

După terminarea cursului, stilista poate lucra imediat cu produsele Neyes, deoarece va avea cunoștințele necesare pentru a începe profesia de stilizare de sprâncene.

La sfârșitul cursului cursanții primesc o diplomă de absolvire Neyes Brows®. 

Program de parteneriat


Neyes Brows® România  este  deschisă la colaborările cu școlile de cosmetică sau alte centre de cursuri.

Scopul nostru este educația de înaltă calitate și creșterea profesioniștilor adevărați și apreciați. Din acest motiv acordăm o deosebită atenție tuturor cererilor.

Avem posibilitatea de organizare a cursurilor, de prezentări la școli de cosmetică sau make up. Aceste evenimente interactive întotdeauna au mare succes în cadrul participanților.

De ce? Pentru că oferim informații actuale, calitative, cu ajutorul cărora cursanții se pot deosebi față de alți profesioniști și pot avea o carieră profitabilă în scurt timp. 

Vă invităm să luați contactul cu noi și să colaborăm împreună! DATELE DE CONTACT

Produsul a fost adăugat în coș.