Cos (0)
2019 iulie 26

Lash&Brow StyleShow 2019 - Cea mai deosebită gală din domeniul extensiilor de gene!

În 06 aprilie în București într-o locaţie exclusivistă - Stejarii Country Club - a avut loc cea de a doua ediţie a evenimentului Lash&Brow StyleShow, unde s-a reunit familia Xtreme Lashes şi s-au adunat stiliști de gene şi sprâncene de top. Printre speakeri am putut enumera invitați naționali și internaționali.

Din punctul nostru de vedere a fost o ediție nemaipomenită, în primul rând, pentru energia fantastică transmisă, iar în al doilea rând pentru sărbătorirea a 10 ani de XTREME LASHES – prima Academie de extensii de gene din România!

Organizatorii evenimentului – Xtreme Lashes și Neyes Brows – au avut ca și invitați nume celebre atât din domeniul beauty, cât și din alte domenii. Show-ul a fost deschis de Krisztina Horvat (CEO şi trainer internaţional Xtreme Lashes România & Neyes Brows România) care ne-a dezvăluit cele mai noi informații, direct din America: trucuri și stiluri noi de aplicare Xtreme Lashes, printre care GLAM Look și SWEEP Look. Stilul și atitudinea o fac nu doar un profesionist adevărat, ci și un speaker plin de energie, ce mereu transmite informații utile pe care le ascultăm de fiecare dată cu mare interes.

Invitatul special al galei a fost o persoană deosebită și un suflet creativ, Alexandru Abagiu, care a împărtășit momente și experiențe personale printr-o discuție extrem de interactivă cu participanții, ajutându-i cu idei și soluții atât pe partea profesională, cât și pe partea personală.

Secțiunea de extensii de gene a fost întărită de nimeni alta decât renumita, Timea Podraczki: Leader Trainer & Manager Xtreme Lashes România cu o experiență de peste 9 ani în managementul domeniului extensiilor de gene și training-uri. Timea a reunit toți trainerii Xtreme Lashes din România pe aceeași scenă pentru a arăta „puterea feminină” şi a dezbate teme importante din domeniul extensiilor de gene: tehnici şi trucuri de aplicare, design-uri personalizate, tendinţele anului 2019 şi educarea clientelor.

Fiindcă în zilele noastre nu ajunge să fii „doar” un artist de gene bun, trebuie să privești afacerea ta și din alt punct de vedere, Ramona Mărghidanu (Expert în Marketing – Beauty Industry) ne-a convins că noi reprezentăm o sursă și o imagine cheie în strategia de marketing a afacerii și ne-a povestit de ce este important și avantajos să stai sub „umbrela” unui Brand Global.

Evenimentul s-a încheiat cu multe cadouri, tort și un cocktail party, unde stiliștii și invitații s-au cunoscut mai bine și au împărtășit idei. Momentul cel mai emoţionant al Show-ului a fost o surpriză video de „La mulţi ani” realizat de către stiliştii de gene pentru Krisztina şi Xtreme Lashes România.

A fost o gală exclusivistă, cu oameni deosebiți, cu informații utile, o experiență unică... Aşteptăm cu nerăbdare ediţia următoare, de care suntem siguri că va fi şi mai specială!


read more
2019 februarie 1

Lash&Brow StyleShow 2019

Te aşteptăm la o zi de neuitat....frumuseţe, stil, produse şi tehnici noi şi inovatoare, tendințe, invitaţi speciali, prezentări și o echipă minunată... este ceea ce îţi oferă Lash&Brow StyleShow 2019!

Anul acesta ne revedem într-o ediție specială, deoarece Xtreme Lashes România aniversează 10 ani!

- cu o gală unică, exclusivă
- data: 06 aprilie 2019
- locația: Stejarii Country Club București
- invitat speciali: Alexandru Abagiu
- prezentări, workshop-uri
- coffee, lunch, cocktail party 

- consultă agenda: AGENDĂ

Prețul biletului: 
600 RON care include pachet cadou în valoare de 417 RON
                       Locurile sunt limitate!


Informații, înscrieri:  0720-896-892

Click pentru mai multe informații


read more
2018 decembrie 12

Încearcă noua pensetă avansată Neyes Brows

Penseta avansată NEYES Brows a fost concepută special pentru stilizarea precisă a sprâcenelor. Este preferata stilistelor de sprâncene și o vei găsi în trusa tuturor profesioniștilor.

# Eficientă.

# Ușoară.

# Precisă.

# Fabricată în Germania

Penseta avansată NEYES Brows este populară deoarece este mai ușoară, mai ascuțită și scoate mai multe fire de păr simultan. 
Pentru conturul inferior alegerea perfectă este penseta oblică avansată NEYES Brows.

O puteți comanda de pe webshop-ul Neyes Brows. 

Pensetă avansată oblică

Pensetă avansată dreaptă


read more
2018 martie 13

Lash & Brow StyleShow 2018

În data de 21 Aprilie, în București, Lash&Brow Style Show va prezenta cele mai noi tendințe și evoluții în domeniul extensiilor de gene și stilizării sprâncenelor, unde se va dezbate și despre importanța legăturii între modă, stil și frumusețe.

Ce este stilul? Este foarte greu de răspuns exact, deoarece noi considerăm că este o temă subiectivă. Dar, putem spune că armonia, identitatea și estetica sunt teme foarte apropiate de acest subiect. Aspectul și stilul sunt instrumente foare importante în fiecare zi, dar și în afacere, întrucât cu toții experimentăm impactul cu foarte multe persoane în fiecare zi. Oare cunoaștem limbajul stilului? Folosim conștient setul de instumente al stilului pentru a comunica exact ceea ce vrem să transmitem?

Aplicăm conștient setul de instrumente pentru a comunica exact ceea ce vrem ca lumea să afle despre noi? Conceptul revoluționar al show-ului este ca la final, fiecare participant să stăpânească abilități și cunoștințe profesionale necesare în viața cotidiană și în construirea unei afaceri de succes. Lash and brow Style Show va prezenta cele mai noi tendințe și evoluții în domeniul extensiilor de gene și stilizării sprâncenelor și va dezbate importanța legăturii între modă, stil și frumusețe.

http://xtremelashes.ro/styleshow2018/


read more
2017 iulie 18

Împreună suntem mai puternici și facem o Românie cu sprâncene perfecte!

Suntem foarte încântați să vă prezentăm ambasadorul oficial al brandului Neyes Brows: Darius Stănese, supranumit Regele Sprâncenelor, cu o experiență profesională de mai bine de 10 ani în care a muncit peste 12 ore/ zi și a realizat peste 40.000 ședințe de pensat.

”It's NEYES to have perfect iBrows !

NEYES vine cu o soluție profesională completă pentru sprâncene, prin gama foarte diversificată de produse. Indiferent de ce au nevoie sprâncenele clientelor tale, cu NEYES le poți oferi soluția. De la pensat simplu, vopsit sau stilizat cu produse de make-up dedicate sprâncenelor, până la regenerarea sprâncenelor cu ajutorul serului Brow Power, NEYES are tot ce ai nevoie. Pentru un serviciu de pensat cu adevărat profesional, alege NEYES!”

Darius Stănese

Împreună suntem mai puternici și facem o Românie cu sprâncene perfecte!


read more
2016 decembrie 8

Și pentru bărbați!

Sprâncenele aranjate, îngrijite, întineresc nu doar femeile, ci și bărbații. Deși reclamele se focalizează pe femei, tot mai mulți bărbați își doresc o apariție cu stil și apelează la tratamentele faciale. În poza alăturată poți vizualiza un client de-al nostru, care datorită tratamentului Neyes Brows, poate ascunde ani de zile din vârsta reală.


read more
2016 decembrie 8

Mască șablon individualizată pentru sprâncene

Masca de sprâncene este o noutate, inovație în domeniu, foarte căutată, deoarece răspunde la întrebări precum: „Ce formă de sprâncene mi se potrivește?”, „Unde încep și se termină sprâncenele mele?”,  „Cât de groase să-mi formezi sprâncenele?” sau „Oare mi se potrivesc, sunt egale?”.

Acest șablon este incredibil de util, se fixează foarte ușor și punctual.

În general, este de ajuns să o folosești doar câteva săptămâni, după care intră în reflex mișcarea și vei reuși să formezi sprâncenele perfecte doar din mână.


read more

DESPRE KRISZTA

Predau din suflet și cu toată inima.

 

Poți urmări pe blogul meu dezvoltarea unui nou trend global, intră în lumea stilizării de sprâncene, fii la curent cu noutățile acestui domeniu minunat!

Vei primi de la mine cunoștințe profesionale de înaltă calitate, am să-ți prezint cele mai inovatoare produse. Acesta este minimul cu care pot sprijini noua generație de profesioniști.

Am instruit sute de stiliști de extensii de gene, am experiență în formarea profesională.

Te invit să-ți urmezi visul cu mine!

Ne găsești și aici:
Produsul a fost adăugat în coș.