Cos (0)

volumen

PRIN CE DIFERĂ TEHNICA DE LAMINARE?

Te vei îndrăgosti cu siguranță de sprâncene dese, conturate și cu un aspect mai natural ca niciodată!
Sistemul profesional NEYES BROWS de modelare și laminare a sprâncenelor garantează un rezultat deosebit.

Cu sistemul special NEYES Brows de modelare și laminare a sprâncenelor obțineți aspectul bogat la care ați visat dintotdeauna! Proprietățile hidratante ale Lami Silk oferă o protecție unică sprâncenelor, hrănind eficient firele. Concentrațiile mari de keratină dezvoltă apariția firelor de păr la exterior și interior, în timp ce acidul hialuronic favorizează reînnoirea celulelor.
Conținutul de provitamină B5 oferă elasticitate firelor, împiedicând fragmentarea, sprâncenele devenind mai puternice și mai groase.

Formula proteinei de mătase conferă firelor sănătate și strălucire, iar ingredientele naturale din compoziție (uleiul de argan și uleiul de ricin) formează un strat protector, stimulând creșterea.
Unul dintre pașii importanți ai laminării este vopsirea firele sprâncenelor cu o combinație de culori personalizată. În timpul tratamentului, lanțurile de keratină din structura firelor de păr sunt separate, rezultând o colorare mai profundă și de durată.

CARE SUNT PRODUSELE DE CARE VEI AVEA NEVOIE PENTRU A CREA DESIGN-UL PERFECT?

Brow Perm deschide structura părului, îl înmoaie și îl face maleabil. Datorită componentei de laminare NEYES Brows – acidul tioglicolat – lanțurile de keratină din structura firelor se separă ușor, iar conținutul de etanolamină ajută la stabilizarea și reglarea creșterii PH-ului, sprâncenele fiind astfel ușor de pieptănat.
Serul Lami Silk hrănește sprâncenele, oferindu-le strălucire. Substanța activă regăsită la pasul 2 se aplică imediat după Brow Perm. Straturile fibrelor vor absorbi precum un burete substanțele active din cremă. Componentele sunt substanțe care hidratează profund și stimulează firele sprâncenelor: proteine de mătase, provitamina B5, ulei de argan, ulei de ricin și acid hialuronic.
Brow Fixing este pasul 3, prin care sprâncenele se fixează, iar firele devin elastice și netede. Fixativul inovator scade semnificativ alcalinitatea PH-ului. Ca urmare, stabilizează forma dorită a sprâncenelor într-un mod mult mai eficient . Restabilește și închide straturile în procent de 60-70%.
Loțiunea Absolut Replex închide straturile firelor în procent de 100%. Calitatea superioară și componentele naturale – trandafir de deșert, extract de mazăre și ulei de argan – conferă strălucire firelor de sprâncene. Poate intra în contact cu apa imediat după aplicare. Efectul durează săptămâni. Firele „merită” periate dimineața.

Aspect natural

ÎNAINTE – DUPĂ

Laminarea ajută la umplerea optică a sprâncenelor lipsă și netezește și aranjează firele rebele și ondulate. Înainte de aplicarea tehnicii inovatoare va avea loc o consultație în timpul căreia se va stabili forma sprâncenelor în funcție de structura feței și stilul dorit. În urma evaluării vom stabili dacă periajul va fi unul natural sau mai rebel, apoi continuăm cu tehnica celor 4 pași. Laminarea este metoda cea mai naturală pentru a obține forma perfectă și pentru a peria sprâncenele, efect care durează până la 6 săptămâni.

Produsul a fost adăugat în coș.