Cos (0)
1

Curățare și vopsire


Niciodată n-ai avut sprâncene atât de curățate ca înaintea vopsirii Neyes Brows®. Aceasta este baza unei culori frumoase și de durată.

Toate acestea se efectuează după ce ai stabilit cu stilista forma, grosimea și culoarea potrivită formei feței, culorii părului și a personalității. Nu te îngrijora, vopseaua nu afectează și nu prinde pielea, doar firul de păr!

2

Formare


Remarcă: nu există o formă de sprânceană care să fie potrivită la toată lumea! Dar noi știm care este forma ideală pentru tine!

Stilizarea de spâncene Neyes se bazează pe cunoștințe științifice de estetică facială. Definim și desenăm punctele de bază a formei sprâncenelor cu ajutorul aței, compasului și desigur a simțului estetic. 

3

Epilarea cu ceară


Ceara hipoalergenică Neyes Brows® poate fi utilizată și pe pielea hipersensibilă. Poți să uiți de pielea iritată sau senzația de mâncărime.

Epilarea cu ceara Neyes Brows® oferă o piele fină și strălucitoare pe termen mai lung, fără să întindă pielea sau să rupă firele de păr. 

4

Desenarea


Pentru îndesirea sprâncenelor recomandăm două metode: prin desenare sau prin folosirea Întăritorului de sprâncene Neyes Brows® sau AmplifEye (potrivit și pe genele naturale, compatibil chiar și cu extensii de gene). Alegând a doua variantă, trebuie să ai mai multă răbdare până să ajungi la un rezultat mai vizibil. După tratamentul Neyes Brows®, stilista îți va forma și completa sprâncenele cu pudra și creionul de sprâncene Neyes Brows®.

Astfel, dispar părțile goale, mai rare din sprâncene, oferind un efect mai voluminos, plin, tineresc.

5

Personalizarea măștii de sprâncene


„M-aș bucura dacă mi-ar aranja sprâncenele un stilist în fiecare dimineață.”- afirmă multe dintre clientele noastre.

Iar Neyes Brows® a dezvoltat masca personalizată pentru acasă!

 

Un „Unicat” pentru fiecare client. Masca tăiată specific pentru fiecare client, permite acestuia să reproducă zilnic și optimal forma perfectă a sprâncenelor, între tratamentele NEYES Brows.

Ce vei avea nevoie:
6

Desenarea ulterioară a sprâncenelor acasă


Cu masca personalizată Neyes Brows® poți uita de sprâncene desenate greșit, deoarece cu ajutorul liniilor de pe mască și formei acesteia vei putea fixa masca exact așa cum trebuie și vei putea reproduce forma dată anterior de către stilist.

Conform clientelor noastre, ajunge să o folosești doar câteva săptămâni, deoarece forma se fixează atât de repede în mână și ochi, încât se poate realiza cu cea mai mare ușurință.

Poți alege din 10 culori de farduri, iar pentru a avea nuanța potrivită, se recomandă de multe ori combinarea a mai multor culorilor. Paleta pentru 3 sau 5 culori și pensula mică este trusa ascunsă în geanta femeilor cu sprâncene perfecte.  

Sprâncene prea subțiate spre capăt

Linia sprâncenelor este prea „falsă”!

Sprâncenele sunt prea jos

Sprâncenele sunt prea îndepărtate

Linia sprâncenelor este prea lungă

Lipsește curbura sprâncenelor, capătul este prea ridicat

Linia sprâncenelor are goluri

Linia sprâncenelor diferă

Sprâncene prea apropiate

Sprâncene prea dese

Sprâncene prea subțiri

Sprâncene prea închise la culoare

CUM SUNT SPRÂNCENELE GREȘITE?
ȘTII DE CE SUNT INCORECTE?


Dezordonate, inegale, greșite, înrărite, tatuate, de Mickey Mouse, îndepărtate sau unite...în cel mai bun caz doar îmbătrânesc înfățișarea și o fac lipsită de armonie, dar în cazuri mai puțin fericite poate deveni un „timbru”. Sprâncenele au nevoie de atenție! Sunt printre cele mai accentuate puncte ale corpului. Sprâncenele, ca și un păr bine coafat, oferă frumusețe și un aspect îngrijit. 


SECRETUL SPRÂNCENELOR PERFECTE:
Profesionismul Neyes Brows®


Înscriere

ÎNAINTE DE TRATAMENT GÂNDEȘTE-TE LA URMĂTOARELE:


 1. Cât de groase doreşti  să fie sprâncenele? 
  Groase / subţiri /foarte subţiri

 2. Ce culoare preferi să aibă sprâncenele? 
  Deschis / mediu / închis

 3. Doreşti vreo formă de sprânceană specială? 
  mai curbate / drepte / rotunde / ascuţite / pătrăţoase

 4. Ce tip de spâncene doreşti? 
  Elegante / naturale / fine / intense / definiteStilistul tău Neyes Brows® te ajută la alegerea formei ideale a sprâncenelor tale!


Culoare personalizată

Neyes te răsplătește dacă nu te-ai născut cu sprâncene perfecte! Varietatea de pudre și vopsele ne permite să găsim combinația potrivită pentru orice culoare de păr și piele, de la blond platină, șaten ciocolatiu până la negru albăstrui. Efectul va fi natural!

Atenție! Dacă te vopsești la păr, programarea la coafură trebuie să o ai înaintea tratamentului Neyes Brows®, astfel ne putem adapta culorii noi de păr. 

culoarea păruluiculoarea spâncenelor
gri argintiu, alb gri
de la blond deschis până la blond mediu gri+maro deschis
blond deschis nuanţă caldă blond deschis
de la blond închis la şaten deschis gri +maro natural
de la roşcat la maro roşcat maro natural
şaten închis maro natural + negru
negru negru + maro natural
de la negru închis la negru albăstrui  negru albăstrui + maro natural 
Produsul a fost adăugat în coș.